Aplicatii
mobile

Aplicatiile mobile reprezinta garantia unei relatii stranse intre afaceri si publicul lor. Acestea sunt cele mai actuale solutii IT, menite sa reduca timpul de reactie si raspuns, sa incurajeze achizitiile, sa stimuleze angajamentul etc.. Este important de stiut faptul ca atunci cand vorbim despre dezvoltare aplicatii mobile, echipa Big City Apps pune la dispozitie toate resursele necesare unei dezvoltari eficiente, bazate pe o cunoastere profunda a domeniului si pe o creativitate ce nu cunoaste limite.

Dezvoltare
Web

Imaginea unei afaceri in mediul online este foarte importanta in acest secol marcat de numeroase revolutii tehnologice. De aceea, prezenta website-urilor nu mai este de mult o surpriza, ci o realitate fara de care probabil nu am reusi sa ne adaptam la ceea ce inseamna mediu de business si chiar social. Pentru antreprenorul modern, increzator si ambitios, al carui scop este acela de a atinge performanta in materie de web dev, Big City Apps este partenerul perfect!

SUPORT IT

Serviciul de suport si consultanta IT oferit de Big City Apps este unul complet, acopera o gama larga de rezolvari si este dedicat tuturor smart managerilor care inteleg puterea comunicarii si colaborarii loiale cu specialisti din anumite domenii. Indiferent ca te confrunti cu o problematica teoretica sau care sa necesite o rezolvare practica, echipa de specialisti Big City Apps iti poate fi alaturi in procesele de observare, recunoastere si clarificare!