Aplicatii mobile

Atentia pe care specialistii Big City Apps o acorda proiectelor de Mobile Applications Development reprezinta baza intregului proces de creatie, implementare, livrare. Astfel, poate fi asigurata o calitate superioara a produselor finale ce parasesc PC-urile programatorilor nostri, pentru a ajunge sa fie dezvoltate la capacitate maxima de smart managerii ce apeleaza la serviciile Big City Apps.

Suntem 100% pasionati de aplicatiile mobile la care contribuim (fie ele destinate dispozitivelor iOS sau Android), sprijinim concret, cu fapte, idei si oferte personalizate antreprenorii care ne contacteaza si garantam eficienta rezultatelor finale.

Muzica si
arte

Indiferent de rolul pe care il ai in lumea muzicii, a artei in general, o aplicatie mobila poate contribui cu numeroase schimbari pozitive, la munca ta. O astfel de aplicatie mobila poate mentine interesul publicului urmaritor, iti poate face public programul oficial, poate creste angajamentul fanilor, iti va contura o imagine mai disponibila si deschisa, etc. Sunt numeroase beneficiile unei astfel de solutii IT. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, sa ne spui care este ideea ta si de acolo, facem noi magia sa se-ntample!

Functii
 • Intelegerea publicului
 • Vanzare
 • Stimularea angajamentului
 • Recompensare a loialitati

Evenimente si
conferinte

Organizarea unui eveniment, in mod profesionist, este dificila si necesita atentie deosebita si o strategie riguroasa. O aplicatie mobila poate usura nu doar etapa organizatorica, ci si accesul publicului targetat la informatii despre eveniment, sau chiar la evenimentul in sine. Prin intermediul unei aplicatii mobile destinata acestui vast domeniu, poti aduce laolalta participanti, poti impartasi calendarul evenimentelor, poti publica un portofoliu larg, poti chiar crea o punte de legatura cu actualii si potentialii clienti.

Functii
 • Calendar noutati
 • Notificari
 • Continut media
 • Comunitati

Hoteluri si
cazinouri

Hotelurile si cazinourile au avut dintotdeauna nevoie de o expunere larga si eficienta, pentru a ajunge la potentialii clienti: adica intreaga lumea. Si tocmai pentru ca oricine le poate trece pragul, dar nu la oricine ajunge si informatia, aplicatiile mobile destinate acestor domeniidevin tot mai cautate. Indiferent ca sunt create pentru a usura sistemul de rezervari sau plati, pentru oferi premii si a intretine pasiunea celor care prefera jocurile de noroc, pentru a oferi promotii sau informatii despre astfel de practici, aplicatiile mobile sunt necesare pentru un marketing si customer experience eficiente.

Functii
 • Prezentarea locatiei
 • Oferte si premii
 • Stiri si informatii
 • Loializare

ONG-uri

Activitatea ONG-urilor, desi benefica si foarte importanta pentru buna functionare a societatii, ramane deseori necunoscuta de publicul larg. Nu multi se intereseaza cu privire la acest tip de manifestare civica si nu multi sunt cei care aleg sa sprijine sau sa contribuie la cauzele pentru care organizatiile lupta. Aceste lucruri pot fi acum schimbate cu usurinta! Prin intermediul aplicatiilor mobile, ONG-urile pot beneficia nu doar de o expunere semnificativa, ci si de un angajament real din partea oricarui detinator de smartphone. Acest tip de solutie IT poate ajunge la public mult mai usor, poate oferi o larga deschidere catre misiunile ONG-urilor si poate promova un sistem de contributii eficient.

Functii
 • Comunitati
 • Cauze
 • Stiri si informatii
 • Donatii

Educatie

Procesul de educatie este unul care nu se sfarseste niciodata si care este obligat sa se adapteze la trecerea timpului. Datorita evolutiei tehnologiei, aplicatiile mobile au devenit instrumente importante nu doar de raspandire a informatiilor, ci si de sprijinire concreta a procesului educativ pus la dispozitie de institutii oficiale precum scoli, licee, universitati, etc… Aplicatiile mobile destinate sistemului educativ pot contribui la desfasurarea activitatii organizatorice, pot sprijini comunitatea de elevi sau studenti, pot publica si sprijini cauza, pot premia excelenta si pot face diferenta pentru fiecare dintre participantii la procesul de invatare.

Functii
 • Ghiduri si orare
 • Comunitati
 • Stiri si informatii
 • Campus

Fitness

Atentia acordata felului in care aratam va fi mereu o prioritate pentru multi. Tocmai de aceea, in domeniul fitness-ului incep sa apara fel si fel de inovatii, menite sa sustina interesul publicului. O astfel de inovatie sunt aplicatiile mobile special concepute pentru acest tip de activitate. Acestea pot eficientiza nu doar sistemul de programari ale sedintelor de fitness, ci pot oferi posibilitatea clientilor de a-si urmari progresul, de a-si inregistra exercitiile, de a adauga noi activitati sportive care le sunt necesare, de a-si monitoriza dieta si lista poate continua.

Functii
 • Plan de exercitii
 • Programeaza o sedinta
 • Monitorizare dieta
 • Statistici

Comert

In societatea moderna nu conteaza ce vinzi, conteaza sa te afli la locul si momentul potrivit. Acum, momentul este potrivit pentru a veni in intampinarea clientilor utilizatori de smartphone! Este foarte simplu de inteles de ce: pentru ca mai bine de 70% dintre acestia isi folosesc telefoanele mobile pentru a cumpara lucrurile de care au nevoie. O aplicatie mobila destinata comertului poate face diferenta pentru succesul unui astfel de business si poate aduce inovatii in materie de relatii cu publicul, marketing, sistem de vanzari si chiar customer experience. Aplicatiile mobile create special pentru acest domeniu pot simplifica vanzarea si modalitatea de plata, pot actualiza informatii si oferte in timp real, pot fideliza clientul si pot dezvolta business-uri care pareau ca nu mai au nici o sansa.

Functii
 • Sistem de plata
 • Notificari
 • Continut exclusiv
 • Recompensare loialitate

Big City Apps ofera solutii excelente in materie de dezvoltare aplicatii mobile, dezvoltare de aplicatii web si asistenta IT. Pentru a gestiona in mod eficient un volum mare de proiecte si pentru a mentine productivitatea la nivel inalt, o echipa de profesionisti talentati si cu experienta lucreaza zilnic pentru a ajuta toti clientii sa dea viata ideilor lor.

GIF Img 10

Solutii mobile prietenoase pentru utilizatori

GIF Img 2

Proces eficient de dezvoltare a aplicatiilor

GIF Img 9

Proiecte personalizabile de dezvoltare web

GIF Img 6

Expertiza in dezvoltarea aplicatiilor mobile native

GIF Img 5

Echipa de dezvoltatori creativi, pasionati si cu experienta

GIF Img 8

Solutii inovatoare pentru aplicatii mobile de inalta performanta

GIF Img 7

Proiecte concentrate pe dezvoltare mobile responsive

GIF Img 4

Aplicatii calitative pentru asigurarea bunei experiente a utilizatorilor

GIF Img 1

Suport tehnic performant

Doresti sa iti transformi ideile in realitate? Acum ai sansa de a face asta!

Ai posibilitatea de a dezvolta proiecte IT curajoase si eficiente in baza planului de solutii financiare esalonate, personalizate in conformitate cu nevoile si resursele afacerii tale.