APPify your business!

Crezi ca a venit timpul sa iti muti afacerea acolo unde se afla majoritatea publicului tau si stii ca o aplicatia mobila te poate ajuta sa faci asta? Atunci ai ajuns pe pagina potrivita! Big City Apps te incurajeaza sa intri in competitie si sa iti duci business-ul la un nou nivel!
Castiga o aplicatie mobila GRATUITA, special conceputa pentru afacerea ta, urmand acesti trei simpli pasi:

Appify 1

Trimite-ne o descriere a business-ului tau. Povesteste-ne despre ce il insufleteste si despre ce te motiveaza, despre dorinta de a-l creste si despre nevoia de a realiza o aplicatie mobila care sa contribuie la dezvoltarea sa. Povestea ta si a afacerii tale poate sa fie scrisa, filmata, inregistrata, fotografiata, poate capata orice format. Important este sa ajunga acolo unde doresti tu!

Appify 2

Asteapta verdictul juriului format din specialisti IT si Marketing! Acestia vor stabili prin vot care povesti de business au avut cel mai puternic impact, care au cele mai mari sanse de reusita pe viitor si care vor fi castigatorii concursului “APPify your business!”, care vor intra fie in posesia unei aplicatii mobile gratuite, fie in posesia unuia din cele doua vouchere de 20% si 50% discount la solutiile IT oferite de Big City Apps.

Appify

Indiferent ca ai iesit pe Locul I, II sau III, bucura-te de beneficiile financiare pe care premiile noastre ti le vor garanta pe viitor!

Parteneri

Revista OK
More Networking

1. Organizatorul Concursului

Concursul desfasurat in perioada 25. 10. 2017 – 25. 11. 2017 este organizat de S.C. BIGCITYAPPS S.R.L., cu sediul social in Oradea, str. Tudor Vladimirescu, nr. 75, jud. Bihor, Romania inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/1189/2014, cod fiscal nr. RO33440997, sub imperiul prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament pe parcursul Campaniei, dar nu inainte de a anunta modificarea pe website-ul https://www.bigcityapps.ro/

2. Afișarea prezentului Regulament

Regulamentul va fi afisat pe toata perioada derularii Concursului pe https://bigcityapps.ro/concurs/

3. Aria de desfasurare a Concursului

Prezentul Concurs se desfasoara pe landingul https://bigcityapps.ro/concurs/ si este preluat si in cadrul paginii de Facebook https://www.facebook.com/BCityApps/

4. Durata Concursului

Perioada de desfasurare a Concursului este 23. 10. 2017 – 23. 11. 2017.

5. Mecanismul Concursului

Participantii vor accesa landingul concursului, https://bigcityapps.ro/concurs/, in perioada 23. 10. 2017 – 23. 11. 2017. Inscrierea la Concurs se va putea realiza prin trimiterea unui material de prezentare a business-ului personal si o explicatie menita sa prezinte motivele pentru care acesta ar avea nevoie de o aplicatie mobila. Materialul trebuie sa fie cat mai descriptiv si concludent si poate fi insotit de imagini sau video.

REGULAMENTUL CONCURSULUI

  • Antreprenorii ce deruleaza in acest moment contracte cu compania BIG CITY APPS nu pot participa la concurs
  • Sistemul de operare pentru care se va dezvolta aplicatia, va fi determinat de catre castigator, in baza cunostintelor pe care le are despre targetul afacerii sale
  • Inscrierile care depasesc data stabilita ca fiind zi finala pentru trimiterea proiectelor, vor fi automat descalificate
  • In cazul in care un participant detine mai multe afaceri, acesta are posibilitatea de a inscrie maxim 3
  • Informatiile cu caracter personal sunt obligatorii si vor avea ca scop verificarea si determinarea veridicitatii participantilor si a afacerilor pe care le administreaza
  • Inscrierea la Concurs poate fi efectuata fie de un membru al boardului de conducere, fie de un anagajat a carei apartenenta poate fi verificata, fie de un reprezentant legal, stabilit prin imputernicire.
  • Daca participantii nu sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, in scopuri de informare si promotionale, acestia sunt rugati sa trimita un e-mail pe adresa contact@bigcityapps.ro , in care sa specifice acest detaliu. Trimiterea acestui e-mail va fi luata in considerare doar daca va fi facuta in aceeasi zi in care s-a realizat inscrierea in concurs.

6. Premii

LOCUL I – realizarea unei aplicatii mobile
LOCUL II – voucher de 50% reducere la achizitionarea unei aplicatii mobile
LOCUL III – voucher de 20% reducere la achizitionarea unei aplicatii mobile

7. Castigatori

Castigatorii vor fi alesi prin vot pro/contra, de un juriu format din specialisti in IT si Marketing.
Castigatorii Concursului vor fi anuntati in data de 25. 11. 2017. Pentru a afla informatii
in legatura cu modul de intrare in posesie a premiului, acestia vor putea alege intre a fi contactati telefonic sau prin e-mail de catre organizatorul concursului, pe baza datelor inserate in formular.*
* In cazul in care datele introduse sunt incorecte, participantii vor fi de acord cu imposibilitate de a intra in posesia premiului.

8. Confidentialitatea datelor

Participantii la Concurs sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament. Prin comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin Regulament, participantii la Concurs isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorului, cu scopul uzului intern, in campanii informative si de marketing.
Organizatorul nu conditioneaza participarea la Concurs de exprimarea acestui acord. In cazul in care participantii nu sunt de acord cu prelucrarea acestor date, Organizatorul nu va face alte demersuri ulterioare in acest sens.

Regulament concurs


Formatele fisierelor acceptate sunt: .doc .docx .pdf .jpg .jpeg .png .avi .mp4 .wmv

Marimea maxima a fisierelor este de: 40 MB