Web Design

Creativitatea, pasiunea si experienta specialistilor din echipa de Web Design reprezinta garantia calitatii proiectelor pe care le dezvoltam si finalizam la Big City Apps. Urmarim sa cream website-uri simple dar puternice, usor de folosit si accesibile de pe orice tip de dispozitiv. Imaginea clientilor nostri este si imaginea noastra!

Development

Indiferent ca vorbim de magazine online, website-uri de tip catalog sau de prezentare, procesul de dezvoltare derulat de specialistii Big City Apps cunoaste numeroase limbaje de programare, menite sa genereze calitate si eficienta. Astfel, livram solutii IT personalizate, adaptate pentru toate tipurile de dispozitive si pentru toate tipurile de utilizatori.

SEO

La Big City Apps ne ingrijim cu profesionalism de imaginea din online a clientilor nostri. De aceea, acordam atentie deosebita si procesului de optimizare pentru motoarele de cautare. Indiferent de tipul afacerii pentru care sunt solicitati sa ofere solutii, specialistii Big City Apps asigura vizitatori si obtinerea unui plasament bun in paginile cu rezultate.

Testare

Serviciile de testare asigura o securitate completa si caracteristici functionale ale software-ului.
Servicii pe care le oferim:

 • Testarea compatibilitatii dispozitivelor
 • Testarea automatizarii
 • Test de performanta
 • Testarea securitatii

Web development

Indarjirea, pasiunea si atentia cu care se lucreaza in echipa Big City Apps reprezinta garantia unor produse finite desavarsite, care vor satisface nevoia de performanta. Se poate spune, astfel, ca cele mai eficiente solutii IT sunt la un telefon sau mail distanta!
Mai este important de stiut faptul ca Big City Apps incurajeaza proiectele care se concentreaza pe adaptarea website-urilor pentru orice tip de dispozitiv, astfel incat acestea sa ruleze eficient si sa fie cunoscute ca fiind mobile responsive.

Magazin
Online

Una dintre cele mai vechi manifestari antreprenoriale, comertul, a atins si depasit praguri de vanzari care inainte nici nu puteau fi banuite. Aceasta dezvoltare revolutionara a fost posibila datorita digitalizarii vanzarii si mutarii sale acolo unde publicul modern avea sa fie gasit in numar cat mai mare: in online. Daca doresti sa optezi pentru serviciul de realizare magazin online, trebuie sa stii ca specialistii Big City Apps livreaza proiecte indraznete, originale si prompte, adaptate pentru rularea in conditii cat mai eficiente, pe mai multe dispozitive si pe diferite sisteme de operare, utilizand un design profesional si usor de inteles.

Surprinde-ti clientii !
 • Noutati
 • Oferte
 • Comunitate
 • Sistem de plata

Site de
Prezentare

Imaginea unei afaceri in mediul online este foarte importanta in acest secol marcat de numeroase revolutii tehnologice. De aceea, Big City Apps cauta nu doar sa transmita componenta educationala care traduce aceasta nevoie de a avea website-uri, ci sa si ofere solutii din cele mai rapide, eficiente si avantajoase, tuturor smart managerilor care cauta sa inceapa, sa dezvolte si sa raspandeasca traditia unor afaceri puternice.

Captiveaza-ti utilizatorii !
 • Continut exclusiv
 • Abonati
 • Notificari
 • Statistici

Soft la
Comanda

Big City Apps livreaza softuri 100% personalizate, in conformitate cu nevoile si particularitatile fiecarui antreprenor in parte. Acestea sunt special realizate pentru a optimiza timpul si maniera de lucru si pentru a furniza rezultate reale in timp real. Indiferent de domeniul de activitate, acestea pot contribui major la imbunatatirea gestiunii, vanzarilor, delegarii etc..

Optimizeaza-ti afacerea!
 • Evidenta clienti
 • Cititor QR Code
 • Gestiune stocuri
 • Contabilitate

Portofoliu

Big City Apps ofera solutii excelente in materie de dezvoltare aplicatii mobile, dezvoltare de aplicatii web si asistenta IT. Pentru a gestiona in mod eficient un volum mare de proiecte si pentru a mentine productivitatea la nivel inalt, o echipa de profesionisti talentati si cu experienta lucreaza zilnic pentru a ajuta toti clientii sa dea viata ideilor lor.

GIF Img 10

Solutii web prietenoase pentru utilizatori

GIF Img 2

Proces eficient de dezvoltare a aplicatiilor

GIF Img 9

Proiecte personalizabile de dezvoltare web

GIF Img 6

Expertiza in dezvoltarea aplicatiilor web native

GIF Img 5

Echipa de dezvoltatori creativi, pasionati si cu experienta

GIF Img 8

Solutii inovatoare pentru aplicatii web de inalta performanta

GIF Img 7

Proiecte concentrate pe dezvoltare web responsive

GIF Img 4

Aplicatii web calitative pentru asigurarea bunei experiente a utilizatorilor

GIF Img 1

Suport tehnic performant

Doresti sa iti transformi ideile in realitate? Acum ai sansa de a face asta!

Ai posibilitatea de a dezvolta proiecte IT curajoase si eficiente in baza planului de solutii financiare esalonate, personalizate in conformitate cu nevoile si resursele afacerii tale.