Politica de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate a fost elaborata pentru a servi mai bine pe cei care sunt preocupați de modul in care informatiile lor personalizabile (PII) sunt utilizate online. PII, asa cum este descris in legea privind confidentialitatea si securitatea informatiilor din SUA, este o informatie care poate fi utilizata singura sau impreuna cu alte informatii pentru identificarea, contactarea sau localizarea unei singure persoane sau identificarea unei persoane in context. Va rugam sa cititi cu atentie politica noastra de confidentialitate pentru a obtine o intelegere clara a modului in care colectam, folosim, protejam sau manipulam in alt fel informatiile dvs. personale identificabile, in conformitate cu site-ul nostru.

Ce informatii personale colectam de la persoanele care viziteaza blogul, site-ul sau aplicatia noastra?

Atunci cand comandati sau inregistrati pe site-ul nostru, dupa caz, vi se poate cere sa introduceti numele dvs., adresa de e-mail sau alte detalii, pentru a va ajuta cu experienta dvs.

Cand colectam informatii?

Noi colectam informatii de la dvs. atunci cand va abonati la un buletin informativ, raspundeti la un sondaj, completati un formular sau introduceti informatii pe site-ul nostru.

Cum utilizam informatiile dvs.?

Utilizam informatiile pe care le colectam de la dvs. in urmatoarele moduri:

  • Pentru a va personaliza experienta si pentru a ne permite sa furnizam tipul de continut si ofertele de produse de care sunteti cel mai interesat.
  • Pentru a imbunatati site-ul astfel incat sa va poata servi mai bine.
  • Pentru a ne permite sa raspundem mai eficient solicitarilor dvs. de servicii pentru clienti.
  • Pentru a administra un concurs, o promovare, un sondaj sau alte asemenea actiuni.
  • Pentru a cere evaluari si recenzii ale serviciilor sau produselor.